Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om Elektroskandia
Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen där det idag ingår mer än 145 företag och finns i 48 länder. Elektroskandia är en av Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmaterial och system inom elinstallation, elnät, kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. De ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle. Elektroskandia sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder och hanterar dagligen 600 ton elmaterial i deras logistikcenter i Örebro.

Hos Elektroskandia kommer du få arbeta inom en global koncern där de satsar på hållbara och långsiktiga lösningar för att vara med och bidra till en bättre värld. Styrkan hos Elektroskandia är deras globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. 

Din roll som Key Account Manager
I rollen som Key Account Manager hos Elektroskandia kommer du ingå i ett team med både både supportpersonal och Key Account Managers inom affärsområdet Industri. Du kommer ansvara för att driva och utveckla en kundportfölj inom detta segment. I arbetet ingår det att bearbeta, utveckla och sköta förhandling av de befintliga avtalen som finns med kunderna samt bibehålla en god relation. Utöver att driva och utveckla ett gott samarbete med kunderna kommer du löpande prospektera och bygga relationer med nya beställare för att utöka kundportföljen och löpande utveckla samarbetet. Vidare kommer rollen att inkludera projektledning där personen kommer ha nära dialog med olika stakeholders inom koncernen.

Om dig och dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete samt är analytisk. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i en miljö där du får ta egna initiativ och mycket ansvar. Du har även lätt för att samarbeta och är van att arbeta i högt tempo. Utöver det är du prestigelös och gillar att bygga relationer.

För att lyckas i rollen bör du ha:
  • Utbildning på gymnasienivå inom ekonomi, marknad eller teknik
  • Högskole- eller universitetsutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av en liknande roll tidigare
  • Tidigare erfarenhet av industriförsäljning samt förhandlingsvana
  • Tidigare erfarenhet av projektledning
  • Svenska och engelska i tal och skift

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg, Mölndal
Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Key Account Manager inom Industri till Elektroskandia intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare