Hydraulik/Maskiningenjör

Hydraulik/Maskiningenjör

Om företaget

Gillar du att vara delaktig i produktutvecklingens alla faser från koncept till volymproduktion? Är en medelstor arbetsplats, där produktionen ligger dörr i dörr med konstruktion och där problemlösning tillhör vardagen, något som fångar ditt intresse? Tycker du om att jobba "hands-on", driva ditt eget arbete och ta ansvar så tror vi att Mitsubishi Logisnext är företaget för dig!

Mitsubishi Logisnext Europe AB är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext som är världens tredje största gaffeltruckstillverkare med en portfölj bestående av sex olika varumärken och produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Finland, Japan, Kina och USA. Mitsubishi Logisnext Europe AB har ca 300 anställda i Sverige som utvecklar och tillverkar elektriska lagertruckar med modern design, förstklassig ergonomi och senaste teknologi. Huvudkontoret är beläget i Mölnlycke utanför Göteborg där också produktutveckling och tillverkning sker.

Kika in deras hemsida här: https://logisnext.eu/en/sweden/home

Din roll

I rollen som Hydraulik/Maskiningenjör hos Mitsubishi Logisnext kommer du att få vara med i alla faser av produktutveckling från idé till volymproduktion. Hos Mitsubishi Logisnext ligger produktion vägg i vägg med design vilket innebär att du får snabb återkoppling på din konstruktion. Här arbetar du "hands-on" med nyutveckling av truckar och tar ansvar för ditt eget kompetensområde. Du kommer tillhöra ett erfaret team där ni samarbetar och kompetensöverför mellan varandra och andra avdelningar.

Tjänsten är på heltid där du erbjuds en tillsvidareanställning hos Mitsubishi. Kontoret är placerat i Mölnlycke.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Konstruktion av hydrauliklösningar för elektriska truckar (kravnedbrytning, systemberäkning, konstruktion och val komponenter såsom cylindrar, ventiler, pumpar, motorer, olje-tankar mm)
  • Konstruktionslösningar för driv-system (kravnedbrytning, systemberäkning, konstruktion och val komponenter såsom motor, växellåda, hjul, verifiering av konstruktionen)
  • Hands-on optimering, problemlösning, felsökning på prototyper och emellanåt serieproducerade truckar
  Omfattning: Heltid

  Placering: Mölnlycke

  Din profil

  Vi söker dig som har intresse för Hydraulikkonstruktion, troligtvis har du en civil eller högskoleingenjörsutbildning eller liknande erfarenhet. Erfarenhet av att ha jobbat inom produktutveckling och arbetat dig igenom hela fasen från koncept till volymproduktion är starkt meriterande.

  Du som söker kanske idag har en titel som Hydraulikkonstruktör, Hydraulikdesigner eller Maskiningenjör. Det är meriterande om produkten du arbetat med varit någon typ av maskin, bil, buss, truck, grävmaskin etc. Mitsubishi Logisnext använder Windchill som PDM system, vilket är meriterande ifall du har erfarenhet av.

  Som person har du ett stort tekniskt intresse, ett starkt engagemang och en ansvarskänsla som effektivt driver dig i arbetet och bidrar till utvecklingsprojektens framsteg. För att bli framgångsrik i rollen behöver du trivas med att samarbeta med andra kollegor från olika funktioner inom företaget.

  Varför arbeta på Mitsubishi Logisnext?

  Mitsubishi Logisnexterbjuder spännande utmaningar, med kreativt och analytiskt arbete, i ett eller flera av deras projektteam. Här kommer du att få arbeta med utvecklingsteam av morgondagens elektriska lagertruckar.

  Mitsubishi Logisnext är stolta över deras kultur och tror att det är viktigt för individer att kunna hantera sitt livspussel. Närvaro på plats i Mölnlycke är grunden för alla inom R&D, eftersom arbete i protyperna och support mot produktion sker på daglig basis.

  Företaget erbjuder specialutbildning vid behov och här finns även personalföreningar för idrott, konst och foto. Företaget har egna bikupor och ett gym som är tillgängligt för alla i företaget.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Mitsubishi Logisnext med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Anna Almén
  Telefon 0700984170
  Område Mölndal
  Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (32 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90