Undersköterska på en privat läkarmottagning

Undersköterska på en privat läkarmottagning

Cityurologen är en mindre läkarmottagning med eget vårdavtal med regionen inom urologi. På Cityurologen behandlar vi kvinnor och män med sjukdomar och besvär i urinvägarna och de yttre könsorganen.

Cityurologen söker nu en utbildad undersköterska med några års erfarenhet av blodprovstagning. Du kommer att jobba i ett litet team så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och sätter patienten i fokus. Du som söker ska även vara strukturerad och ha förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mottagningen är öppen vardagar mellan 8–16, så det finns inga kväll- eller helgpass. Vi erbjuder förmåner som gör skillnad, bland annat friskvård och extra lediga dagar. Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Telefon 0737011709
Område Mölndal
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Cityurologen behandlar vi kvinnor och män med sjukdomar och besvär i urinvägarna och de yttre könsorganen. Vi har vårdavtal med VGR och nära samarbete med Sahlgrenska sjukhuset.