Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Junior kundtjänst / IT-support

Arbetsuppgifter

Du kommer att inta rollen som first line support tillsammans med ett växande team. Som supporttekniker arbetar du med både mail och telefonkommunikation. I rollen ingår det även att ta emot samt registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem. Du kommer bland annat att hantera användare i Active Directory och Microsoft 365 samt ge support via fjärrstyrning.

Din profil
Som person ser vi att du är social, lösningsorienterad och har ett genuint intresse för teknik. Du är självgående och tar egna initiativ samt vill ständigt utvecklas. Du motiveras av att ge bra service och har en god kommunikativ förmåga. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Krav

  • Mycket hög servicenivå

Meriterande
  • Gått IT-gymnasium eller kurser inom IT
  • Active Directory
  • Office 365
  • Microsoft 365
  • Windows operativsystem

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller mans.gustafsson@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som vill ta steget in i kundtjänst och support genom detta uppdrag hos en av våra kunder i Mölndal. Är du som person serviceinriktad, gillar att vara social i arbetet och trivs med goa kollegor? Då är detta jobb helt rätt för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare