Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du serviceinriktad och får energi av att bygga långsiktiga relationer? Har du ett tekniskt intresse? Vill arbeta i ett växande företag med moderna lösningar? Då kan tjänsten som Reservdelssäljare till MAX/AGV vara rollen för dig!

Om företaget
”MAX/AGV designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste förarlösa/operatörslösa automationslösningar med mobila robotar till framsynta producerade och distribuerande företag. Bakom företagets succé finns egenutvecklade hård-och mjukvaruprodukter, såsom automatiska transport-och lagersystem, som används av kunder i hela världen i de flesta branscher.

MAX/AGV är i europeisk toppklass, med en stark bas i Skandinavien och med flera kunder ute i Europa, Nordamerika och Asien. Typiska kunder är Nestlé, Volvo, Sandvik, AstraZeneca, Arla, Heinz, Tempur, VW, Jaguar, Pfizer, Orkla och DHL. Idag arbetar cirka trettio personer inom verksamheten med varierande senioritet och kunskap i branschen. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och kulturen präglas av gemenskap och prestigelöshet”.


Om tjänsten som Reservdelssäljare
Som Reservdelssäljare ansvarar du, tillsammans med två kollegor på eftermarknad, för att förse kunderna med reservdelar. Du tar emot beställningar och hanterar kommunikationen med kunderna över telefon, mail och kundbesök där du genom rådgivande konsultation guidar kunden till rätt komponent. Vidare beställer du reservdelar från befintliga såväl som nya leverantörer och säkerställer priser och lagersaldo i enlighet med kundernas behov. På sikt kan du även komma att utveckla rollen med nykundsbearbetning för att stärka MAX/AGVs affär. I rollen kommer du arbeta nära Serviceansvarig, Servicetekniker och andra interna medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Rådgivande konsultation till kunder för att identifiera vilken reservdel som ska beställas.
  • Relationsskapande dialog med befintliga och återkommande kunder över telefon, mail och kundbesök.
  • Proaktiv kontakt med kund för att förutse kommande service- och garantiåtgärder.
Om dig
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom kundservice och/eller försäljning, som vill vara med på en tillväxtresa för att modernisera transportlösningar inom tillverkningsindustrin. Har du även en eftergymnasial utbildning inom försäljning, inköp, automation och/eller teknik är detta meriterande. Då kundbesök förekommer är det väsentligt att du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har en fallenhet för att bygga relationer och stärka MAX/AGVs förtroende ytterligare gentemot kund. För att kvalitetssäkra leveransen ser vi även att du är noggrann och har en stark känsla för struktur. Är du även en orädd lagspelare som uppskattar att arbeta målorienterat kommer du att trivas i rollen som Reservdelssäljare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice/försäljning, gärna inom ett tekniskt område.
  • Körkort B samt flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Att du är relationsskapande, strukturerad, målorienterad och en lagspelare.

MAX/AGVs erbjudande
MAX/AGV erbjuder en variationsrik tjänst där du får möjlighet att arbeta efter frihet under ansvar. Du kommer att bli en del av en god arbetskultur och få tillgång till ett eget arbetsrum. Du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

Övrigt
Omfattning: Heltid, kontorstider. Flex tillämpas.
Placering: Huvudkontoret på Kryptongatan 5 i Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.


Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare