Hoppa till innehåll
AstraZeneca logotyp

Analytical Scientist Oral Product Development | AstraZeneca | Göteborg

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du laboratorieerfarenhet och är nyfiken på läkemedelsbranschen? Just nu söker vi person för konsultuppdrag som Analytical Scientist till Analytical Science Unit på avdelningen för Oral Product Development vid AstraZeneca i Göteborg. Ta chansen att vara med och utveckla morgondagens medicin i en toppmodern anläggning!

Arbetsuppgifter

Vi söker en forskare inom analytisk kemi som kan bidra inom det analytiska vetenskapsområdet under utvecklingen av läkemedelsprodukter och arbeta tillsammans med AstraZeneca för att bestämma kvalitetsattributen under utvecklingen av formuleringarna. Arbetet inkluderar analytiska tester, dokumentation och att delta i och presentera vid projektmöten. Rollen är främst laboratoriebaserad.

Om dig
  • Kandidatexamen eller masterexamen inom farmaci, kemi eller analytisk vetenskap, men även andra discipliner med relevanta färdigheter.
  • Vetenskaplig kunskap inom analytisk vetenskap, laboratorieerfarenhet inklusive arbete med datoriserade system och kromatografitekniker (t.ex. UPLC) för detektion av små molekyler.
  • Erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin är en fördel.
  • Förståelse för läkemedelleverans, Supply chain och läkemedelsutveckling samt principerna, tillämpningarna och hanteringen av SHE och GMP i en FoU-miljö, för att bidra till en effektiv Supply Chain-organisation.
  • Om du har erfarenhet av att arbeta i en GMP-miljö eller har arbetat på AstraZeneca eller inom läkemedelsindustrin, är detta en fördel.
  • Goda kunskaper i skriftlig och talad svenska och/eller engelska är nödvändiga.
Som person bör du vara välorganiserad, analytisk, flexibel och noggrann. Goda färdigheter i teamarbete är också viktiga, tillsammans med förmågan att arbeta självständigt. Goda kommunikationsfärdigheter kopplade till förmågan att arbeta mot tighta tidsramar är högt värderade.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är ett stort internationellt hälsoföretag som är engagerat i forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel samt leverans av hälsovårdstjänster. AstraZeneca är stolta över att erbjuda en unik arbetskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Medarbetare uppmuntras att uttrycka olika perspektiv och att känna sig värderade, energiska och belönade för sina idéer och sin kreativitet. På AstraZeneca är vi stolta över att driva utvecklingen på ett hållbart sätt, i alla delar av vår verksamhet, från att påverka våra leverantörer till utveckling av kommersiella produkter.

Om uppdraget

Placeringsort: Mölndal, Göteborg
Anställning: Konsultuppdrag med chans till förlängning.
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Emelie Horn via e-post: emelie.horn@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. Välkommen att söka denna tjänst genom att skicka in ditt CV på engelska.
AstraZeneca logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.