Tekniskt kunnig verkstadsmedarbetare till Algeco AB

Tekniskt kunnig verkstadsmedarbetare till Algeco AB

Om Algeco
Algeco erbjuder effektiva lösningar för tillfälliga, semi-permanenta eller permanenta behov av rum, personalboende och lagring av utrustning och material.

Algeco levererar modulbyggnader, bodar, containrar, kyl- och frysmoduler till den offentliga och privata marknaden. Bland våra återkommande kunder finns allt från anläggningsföretag, restauranger, fordons- och försvarsindustrin, vård- och omsorg samt utbildningssektorn.

Om arbetet
Som verkstadsmedarbetare hos Algeco kommer du ingå i ett team som präglas av ansvarstagande, noggrannhet, kompetens och inte minst samarbete. Du kommer vara en viktig kugge i Algecos fortsatta framgång i förädlingen av containers utefter kundönskemål. Du kommer utföra produktionsarbete i och kring verkstaden i vår containerverksamhet, som innefattar skärning, kapning, borrning, svetsning mm för att möta kundspecifika önskemål. I tätt samarbete med projektledare/säljare/arbetsledare/kollegor kommer du vara med och starta upp arbete vid nya projekt och fullfölja till avslut enligt gemensam planering och budget. Vidare råder eget och gemensamt ansvar för ordning och reda på depån, det innefattar säkerhet, lagerhantering och städning.

Utöver ovan nämnda förekommer också arbetsuppgifter så som:
  • Eget ansvar att använda rätt säkerhetsutrustning för arbetsuppgiften och lyfta eventuella risker i arbetet
  • Kvalitetssäkra det egna arbetet gentemot kundbehovet kontinuerligt
  • Aktivt utveckla och förbättra produktionsprocessen kopplat till säkerhet, effektivitet och kostnader
  • Arbeta enligt tillämpliga rutiner i verksamhetssystemet.
  • Serviceuppdrag kan förekomma
  • Aktivt delta i utvecklings- och förbättringsprojekt.
  • Att vara back-up för kollegor vid sjukdomar och semester.
Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag kl. 07:00-16:00

Om dig
Som person är du driven, flexibel, noggrann och har ett intresse av att lära och utvecklas. Du strävar alltid efter att göra ditt bästa. Vidare är du prestigelös och arbetar bra i team för att driva produktionen framåt. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Du som har tidigare erfarenhet av att arbeta som teknikmontör och arbeta praktiskt, har goda förutsättningar för att klara av rollen som verkstadsmedarbetare och trivas här.

Du som söker ser vi gärna har ägnat dig åt någon form av mekaniskt arbete sedan tidigare, antingen privat eller på arbetet. Kanske tycker du om att meka med bilen hemma i garaget och har en nyfikenhet för teknik och mekanik. Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i både tal och skrift då instruktioner och ritningar är på svenska.
  • Tidigare erfarenhet av mekanik i form av t.ex. skärning, kapning, borrning eller svetsning
  • Självständig och ansvarstagande med god samarbetsförmåga
Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med blir du konsult via Adecco och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergå till en anställning direkt hos Algeco.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan och kontaktuppgifter
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och eventuellt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Andreas Palmqvist via mail - andreas.palmqvist@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Verkstad, svetsning, borrning, kapning, skärning, Torslanda, mekanik, mekanisk
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.