Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållstekniker till Santa Maria i Mölndal!

Ansök nu

Nu finns en möjlighet för dig som har ett stort teknikintresse och vill få värdefull erfarenhet inom teknikbranschen! Som underhållstekniker hos Santa Maria erbjuds du en bred roll som innefattar både teoretiskt produktionstekniskt arbete och praktiskt arbete med att bedriva underhåll och felsökning av anläggningar. Hos Santa Maria kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som präglas av samarbete och teamkänsla! Vi söker dig som är samarbetsinriktad, kommunikativ och inte är rädd för att ta egna initiativ. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!Om tjänsten

Som underhållstekniker hos Santa Maria kommer du dels att arbeta med att praktiskt bedriva underhåll och felsökning i processtyrda anläggningar. Denna delen av arbetet innebär att arbeta fysiskt med maskinerna och det kan därför vara en fördel med ett intresse för mekanik. Vidare innefattar tjänsten även en produktionsteknisk aspekt där du kommer att planera, organisera och utvärdera processer.

Du erbjuds

 • Möjligheten att utveckla ditt tekniska intresse både praktiskt och teoretiskt.
 • Eget ansvar fast i nära samarbete med kollegor som värderar teamwork.
 • En konsultchef som månar om ditt välmående och stöttar dig i din utveckling.


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för felsökning och underhåll av produktionsanläggningar.
 • Arbeta produktionstekniskt med planering, organisering och utvärdering gentemot företagets underleverantörer.


Kvalifikationer
 • Har kunskap om underhållsteknik som kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.
 • Har ett intresse och förståelse för teknik samt en motivation för att lära dig mer.
 • Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då det dagliga arbetet sker på dessa språk.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta som underhållstekniker.
 • Erfarenhet av att arbeta i API Pro eller annat underhållssystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare