Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Montör till Skylotec Nordic AB!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som har ett tekniskt intresse och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då har vi jobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic AB i Lindome söker nu en driven, noggrann och ambitiös person, som vill jobba med montering av avancerad klätterutrustning. Sök idag, vi ser framemot din ansökan!Om tjänsten

Skylotec Nordic AB accelererar upp i en väldig fart. Nu har de sin nya produkt Easy X redo att produceras och behöver därför öka på deras bemanning av montörer i deras produktion. Är du därför en person som trivs med praktiskt arbete och har det där genuina teknikintresset, samtidigt som du vill vara med på en hejdundrande resa tillsammans med goa kollegor och chefer ska du söka dig hit. Som montör kommer du att vara med i hela produktionsflödet, från det att en del kommer in till dess att produkten är klar att säljas. Du genomför både förmontering och slutmontering och är med på alla stationer för variation. Målbilden är att alla ska kunna göra allt.

Du kommer att introduceras på plats för att självständigt kunna montera ihop olika delar. Genom att vara involverad i produktionens alla delar får du en djupare insikt i produktens funktion och hur de olika komponenterna samverkar. Denna progression i arbetsuppgifterna, från förmontering och slutligen montering, ger dig en strukturerad inlärningsväg och möjlighet att växa i din roll som montör hos vår kund Skylotec Nordic AB.

Vidare får du ta plats på ett företag som hjälper både polis, militär och civila i samhället. Med andra ord ett bolag som även gör samhällsnytta. Eftersom de är leverantörer till dessa myndigheter kommer en bakgrundskontroll att genomföras av dig som person innan en erbjudan om anställning kan ges. Detta i enlighet med säkerhetskyddslagen.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag KL 07.00-15.45 med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen. Möjlighet till flex +- 30 min.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt arbete på ett företag i dundrande framfart
 • Schyssta arbetsvillkor i enlighet med bemanningsavtalet
 • Uppdragsspecifik lön - ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos Skylotec AB


Kvalifikationer
 • Har arbetat med montering tidigare av liknande rang
 • Har grundläggande datavana
 • Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift - detta då bland annat ritningar är skrivna på svenska
 • Är en lagspelare av rang, har ett öga för detaljer och mån om resultatet du lämnar efter dig

Det är önskvärt om du har

 • Tidigare erfarenhet inom områden som serviceteknik, elektronikmontage eller arbete med kretskort
 • Kunskaper i engelska och tyska i både tal och skrift - kan komma att bli en fördel i utförandet av arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se