Servicetekniker med inriktning mot provning av elmotorer

Servicetekniker med inriktning mot provning av elmotorer

Trivs du med frihet under ansvar och vill jobba i en flexibel och trivsam arbetsmiljö? Vi erbjuder nu ett jobb som provningstekniker hos ABB motor- och generatorservice i Mölndal.

Om tjänsten
Du jobbar i verkstadsmiljö med flera kollegor nära till hands. Din roll är som provningstekniker för lågspännings- och högspänningsmotorer på motor- och generatorservice hos ABB i Mölndal. Ditt ansvar är att prova motorer när de kommer in för service för att ta reda på vad som är fel, du utför sedan testprovningar under reparationsprocessen. När produkten genomgått servicen är det även ditt jobb att testa och kvalitetssäkra motorn innan den skickas i väg till kund. Även verkstadsarbete förekommer i tjänsten i vår egen verkstad eller ute hos kund. Arbetet bedrivs dagtid men övertid samt tjänsteresor kan förekomma.

Tjänsten som provningstekniker är en tillsvidaretjänst hos vår kund ABB i Mölndal. ABB tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättningen av tjänsten är i början på 2023, vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om dig
Har du en bakgrund som industrielektriker är det helt rätt bakgrund för denna tjänst. Alla serviceärenden är unika och du får inte vara rädd för att attackera ett problem utan vare sig ritning eller specifikation. Att du är kreativ och kvick i tankegången är därför viktigt för att lyckas. Du är en noggrann problemlösare som sätter säkerheten som första prioritet. Något som kunden värdesätter är att du tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och jobbar självständigt. Du är flexibel och prestigelös som person och hjälper gärna till där det behövs oavsett arbetsuppgift.

Viktigt för denna tjänst är:
  • Erfarenhet av arbete inom industriteknik, alternativt inom reparation och service.
  • Tekniskt intresse
  • Truckkort och erfarenhet av truckkörning är meriterande
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska, tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ABB motor- och generatorservice
ABB:s serviceverkstad i Mölndal är en av landets totalt 5 verkstäder där ABB kontrollerar, reparerar och underhåller motorer och generatorer. Våra kunder till verkstaden i Mölndal finns från norra delen av Värmland ned till Smygehuk. Här görs förebyggande underhåll och reparationer av statorer, rotorer och hela motorer av olika fabrikat, både i verkstaden och ute hos kund.

Unikt för verkstaden i Mölndal är att den är EX-certifierad för hög- och lågspänningsmotorer och generatorer.

Om ABB Motion Services
ABB Motion Services är en servicepartner för motorer, generatorer och drivsystem, genom hela livscykeln.
Vi erbjuder kvalificerade lösningar oavsett storlek, spänning, kraft eller fabrikat.
ABB Motion Services har ett riksomfattande nätverk av professionella verkstäder och kompetenta fältservicetekniker.

Om ansökan
ABB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Jonsson via julia.jonsson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Provningstekniker, tekniker, elektriker, industrielektriker, industri, ABB, Mölndal, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!