Hoppa till innehåll
AB Kranlyft logotyp

Orderadministratör

Publiceringsdatum
12 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Orderadministratör till Göteborg / Mölndal - Åbro

Har du en längtan efter att arbeta som spindeln i nätet med breda internationella kontaktytor mot maskinleverantörer, logistikpartners, återförsäljare och kunder? Då ska du läsa vidare. 

Arbetsbeskrivning
Sedan 1963 har Kranlyft försett företag i Sverige med högkvalitativa entreprenadmaskiner (läs mer) inom lyftsegmentet. Bolaget har vuxit markant de senaste åren och behöver nu ersätta en medarbetare som går i pension under våren 2024. 

Arbetet som orderadministratör är mångsidigt och du själv styr din vardag genom egna prioriteringar. Du har ett tätt samarbete med företagets försäljningschef, dotterbolag, säljare och tekniker. Du bor på pendlingsavstånd till kontoret i Åbro, då företaget värdesätter din närvaro på kontoret för att sprida energi, kunskap och skapa teamkänsla inom organisationen. 

Du har en nyckelroll i hanteringen av kundförfrågningar och ordrar, svarar på frågor, ger stöd och utför administrativa uppgifter rörande orderhanteringen.

Detta arbete innefattar att registrera ordrar och matcha mot maskinlager, ta fram orderbekräftelse och fakturaunderlag samt säkerställa smidig utleverans till kunderna. Du arbetar vidare med orderläggning av nya maskiner samt uppdaterar lagerlistor och ansvarar för arkivering.

Vi erbjuder
Som orderadministratör på Kranlyft tillhör du ett sammansvetsat gäng med god stämning som värdesätter lagarbete och företagsaktiviteter. Ägarna är framåtlutade och har tydliga tillväxtplaner, vilket innebär att du har möjlighet att få vara med på en utvecklingsresa tillsammans med bolaget.

Vad säger Anders Karlsson, försäljningschef, om hur det är att jobba på Kranlyft? 

"Jag lockades av att Kranlyft är ett mindre bolag med internationell prägel, där jag får användning för min erfarenhet och intresse för att arbeta med ett brett nätverk av partners och kunder från skilda kulturer. 

Jag tror att jag som ledare uppfattas som prestigelös och tillgänglig. Tydlig med att sätta företagets bästa främst och vårda den långsiktiga kundrelationen. Föredrar målstyrning framför detaljstyrning och coachar gärna teammedlemmarna vid behov."

Läs mer om vad Anders och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/kranlyft

Din profil
Till rollen som orderadministratör söker vi dig som har erfarenhet av liknande uppgifter för fysiska produkter inom B2B, gärna inom maskinbranschen. Du kan också ha arbetat hos våra kunder inom uthyrningsbranschen eller inom transport, spedition & logistik.

Vidare besitter du bland annat följande egenskaper:

  • Service-minded: engagemang inför arbetsuppgifterna med en utpräglad känsla för service och en strävan att leverera ett gott resultat
  • Socialt kompetent: Stort intresse av människor och hög samarbetsförmåga
  • Lagspelare: Vill bidra till helheten och ser fördelen i att arbeta tillsammans med dina kollegor
  • Strukturerad: Ansvar för eget arbete genom noggrannhet och utvecklade administrativa egenskaper
  • Flexibel: Förmåga att hålla många bollar i luften och självständigt prioritera mellan olika arbetsuppgifter

Kvalifikationer

  • Gymnasial eller högre utbildning
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska, andra språk är meriterande
  • God kunskap i MS Office, erfarenhet av CRM och användning av affärssystem är meriterande 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Måneskiöld. Du når Hampus på tel. 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, och vill därför gärna ha en din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Kranlyft Group har sedan tidigt 60-tal etablerat sig som en pålitlig aktör inom kranindustrin. Sedan slutet av 90-talet har vi representerat minikranar från marknadsledaren Maeda där vi har generalagenturen för hela Europa, Afrika och Mellanöstern. I Sverige och Storbritannien är vi också auktoriserad återförsäljare för aluminiumkranar från tyska Klaas. Genom vår egen säljorganisation och genom återförsäljare har vi levererat flera tusen kranar som vi idag levererar reservdelar till. Hos oss får kunden svårslagen kompetens, god service och produkter av högsta kvalité.

Vi har vårt huvudkontor med lager och verkstad i Mölnlycke. Våra dotterbolag finns i Storbritannien med säte i Bristol samt i Tyskland med säte i Sonneberg. Vi har även egen personal som täcker Frankrike och Beneluxområdet. Kranlyft Group ägs sedan 2016 av Storskogen, vilket borgar för långsiktighet och stabilitet. 

AB Kranlyft logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kungsbacka
Data & IT
Företagslogga
Halmstad
Försäljning
Företagslogga
Värnamo
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga