Säljadministratör

Säljadministratör

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som skapar arbetsglädje och goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer om hur några av våra medarbetare upplever oss som arbetsgivare på Zeppelin Inifrån.

Om tjänsten

Vi ser att marknaden och vår försäljning ökar och därför söker vi nu en säljadministratör som ska förstärka vårat säljteam och supportera sälj.

I rollen som säljadministratör kommer du att axla en bred administrativ roll med fokus på sälj. Du kommer att ansvara för att hantera inkommande order från våra säljare, uppdatera vårt system med orderinformation och säkerställa att all information som behövs till affären har kommit in.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Mölndal och du rapporterar till vår Säljdirektör.

Ett urval av förekommande arbetsuppgifter:
 • Supportera säljorganisationen med deras affärer
 • Uppdatera vårt system med orderinformation
 • Supportera och uppdatera kalkyler i vårt offert-system (GPQ)
 • Kontera fakturor
 • Hjälpa till med uppföljning
Din bakgrund:

Kvalifikationer:
 • 3-5 års erfarenhet inom säljadministration eller liknande
 • God kommunikationsförmåga
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Gymnasieutbildning
Din profil:

För att lyckas i jobbet som säljadministratör ser vi gärna att du har god datavana. Som person är du ansvarsfull, initiativrik, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Rollen som säljadministratör innebär ett högt tempo, därav krävs även att du har god prioriteringsförmåga och stort driv.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together . Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Vi erbjuder:
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Mölndal

Frågor? Ring Anders Thuné på telefon 076-3160300

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 23/5
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.