Servicetekniker

Servicetekniker

Zeekit söker en noggrann tekniker / installatör för installationer av teknisk utrustning i framför allt lastbilar och traktorer.
Det kan gälla lastbilar av samtliga fabrikat geografiskt i hela Sverige. Vid hög belastning på vår marknad i Norge behöver du även kunna stötta upp vår serviceavdelning där. Du kommer att arbeta med installationer, service och inkopplingar av telematikutrustning i fält, inifrån kontoret förbereda enheter för leverans, sätta upp enheter i vårt IT-system och koppla ihop med vår partner Telenor. Det är av största vikt att du har datorvana och trivs med ett varierande arbete, då du även kommer att arbeta med kundsupport för att kunna svara på frågor och hjälpa våra kunder.

Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med både kund och kollegor, samt på ett trevligt och engagerat sätt samverka med din omgivning.

B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Jonas Westberg
Telefon 031-3097474
Email Mejla Jonas Westberg
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zeekit.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ZEEKIT levererar positioner- och systemlösningar till företag inom många olika branscher men främst inom Entreprenad Drift & Underhåll. ZEEKIT's lösning samlar in data från fordonet via en fastmonterad hårdvara och dess insamlade data presenteras i ett webbgränssnitt för vidare bearbetning.

Lösningen underlättar för företag att ha kontroll på sin fordonsflotta genom realtidspositionering samt hjälper till vid t.ex. fakturering av fordonstimmar och materialåtgång i t.ex. en plog/saltbil.

ZEEKIT är ett företag med positivt klimat och med högt i tak där vi alla skall trivas och tycka om att gå till arbetet.

Vi är baserade i Göteborg / Mölndal och huvudkontoret finns i Oslo. Vi är 33 anställda i bolaget och omsätter ca. 35 miljoner NOK.