Servicetekniker inom telematiklösningar sökes till Zeekit

Servicetekniker inom telematiklösningar sökes till Zeekit

ZEEKIT
levererar position- och systemlösningar till företag inom många olika branscher men främst inom Entreprenad Drift & Underhåll och Energisektorn.
ZEEKIT's lösning samlar in data från fordonet via en fastmonterad hårdvara och dess insamlade data presenteras i ett webbgränssnitt för vidare bearbetning.

Lösningen
underlättar för företag att ha kontroll på sin fordonsflotta genom realtidspositionering samt hjälper till vid t.ex. fakturering av fordonstimmar och materialåtgång i t.ex. en plog/saltbil.

ZEEKIT
är ett företag med positivt klimat och med högt i tak där vi alla skall trivas och tycka om att gå till arbetet.

ZEEKIT
är baserade i Göteborg / Mölndal och huvudkontoret finns i Oslo. Vi är 33 anställda i bolaget och omsätter ca. 35 miljoner NOK.

Vi söker nu en noggrann tekniker / installatör för installationer av teknisk utrustning i framför allt lastbilar och traktorer.
Det kan gälla lastbilar av samtliga fabrikat geografiskt i hela Sverige.
Vid hög belastning på vår marknad i Norge behöver du även kunna stötta upp vår serviceavdelning där.
Du kommer att arbeta med installationer, service och inkopplingar av telematikutrustning i fält, inifrån kontoret förbereda enheter för leverans, sätta upp enheter i vårt IT-system och koppla ihop med vår partner Telenor. Det är av största vikt att du har datorvana och trivs med ett varierande arbete.
B-körkort är ett krav.

Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med både kund och kollegor, samt på ett trevligt och engagerat sätt samverka med din omgivning.

Du kommer ingå i vårt serviceteam som i nuläget består av 5 personer. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis resor till olika orter runt om i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att jobba borta i perioder.
Planering av installationer och resor sköts av dig tillsammans med servicechefen, vilket ger en möjlighet till att balansera arbetstid / privatliv på ett effektivt sätt. Icke reseperioder innebär arbete på kontoret i Mölndal och det är därför av största vikt att du trivs med variationen av resande och förberedande arbete på kontoret.

Skicka personligt brev samt CV till rekrytering@zeekit.se

Arbetslivserfarenhet
Fordonstekniker / Bilmekaniker
/ Personbilsmekaniker: Erfarenhet efterfrågas
Erfarenhet / utbildning inom bilelektronik är meriterande

Lön
Fast månadslön enligt
överenskommelse

Anställningsvillkor
Heltid Tillsvidare

Kontaktperson
Jonas Westberg
Telefonnummer: +46 707 65 58 18
E-mail: rekrytering@zeekit.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Westberg
Telefon 031-3097474
Email Mejla Jonas Westberg
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zeekit.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (37 dagar kvar)