Servicetekniker / Fordonstekniker

Servicetekniker / Fordonstekniker

Om dig
Vi söker en noggrann tekniker / installatör för installationer av teknisk utrustning i bilar, lastbilar och traktorer, geografiskt i hela Sverige. Vid hög belastning på vår marknad i Norge behöver du även kunna stötta upp vår serviceavdelning där. Det är av största vikt att du har god datorvana och trivs med ett varierande arbete.

Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med både kund och kollegor, samt på ett trevligt och engagerat sätt samarbeta med din omgivning.

Du kommer ingå i vårt serviceteam som i nuläget består av 5 personer. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis resor till olika orter runt om i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att tjänsten periodvis innefattar övernattningar.
Planering av installationer och resor sköts av dig tillsammans med servicechefen, vilket ger en möjlighet till att balansera arbetstid / privatliv på ett effektivt sätt. Icke reseperioder innebär arbete på kontoret i Mölndal och det är därför av största vikt att du trivs med variationen av resande och förberedande arbete på kontoret.

God kunskap i Svenska och Engelska, i skrift och tal, är ett krav.
God förståelse för Norska är önskvärt.

Kompenteser

- Bilelektronik
- MS Office
- Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana

Dina arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med installationer, service och inkopplingar av telematikutrustning i fält, i främst fordon såsom lastbilar, traktorer och servicebilar.
  • Från kontoret förbereda enheter för leverans, sätta upp enheter i vårt interna system och koppla ihop med vår partner Telenor.
  • Arbeta med bokning och planering av installationer runt om i Sverige
  • Ta emot support / servicesamtal från våra kunder
Mer info
Kontaktperson Jonas Westberg
Telefon 031-3097474
Email Mejla Jonas Westberg
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zeekit.se
Sista ansökningsdag 10 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ZEEKIT är ett IT-bolag som levererar positions- och systemlösningar till företag inom många olika branscher men främst inom Entreprenad Drift & Underhåll. ZEEKIT's lösning samlar in data från fordonet via en fastmonterad hårdvara och dess insamlade data presenteras i ett webbgränssnitt för vidare bearbetning.
Lösningen underlättar för företag att ha kontroll på sin fordonsflotta genom realtidspositionering samt hjälper till vid t.ex. fakturering av fordonstimmar och materialåtgång i t.ex. en plog/saltbil.

ZEEKIT är ett företag med positivt klimat och med högt i tak där vi alla skall trivas och tycka om att gå till arbetet.
Vi är baserade i Göteborg / Mölndal och huvudkontoret finns i Oslo. Vi är 25 anställda i bolaget och omsätter ca. 30 miljoner NOK.