Fordonstekniker inom telematiklösningar

Fordonstekniker inom telematiklösningar

Vi söker nu en noggrann tekniker / installatör, då vår nuvarande tekniker har gått vidare i företaget, för installationer av teknisk utrustning i framför allt lastbilar och traktorer.
Det kan gälla lastbilar av samtliga fabrikat geografiskt i hela Sverige. Vid hög belastning på vår marknad i Norge behöver du även kunna stötta upp vår serviceavdelning där. Du kommer att arbeta med installationer, service och inkopplingar av telematikutrustning i fält, inifrån kontoret förbereda enheter för leverans, sätta upp enheter i vårt IT-system och koppla ihop med vår partner Telenor. Det är av största vikt att du har datorvana och trivs med ett varierande arbete, då

Du även kommer arbeta med kundsupport för att kunna svara på frågor och hjälpa våra kunder.

B-körkort är ett krav.

Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med både kund och kollegor, samt på ett trevligt och engagerat sätt samverka med din omgivning.

Vi söker dig som kanske är i början av karriären och har erfarenhet eller stort intresse av fordon.

Tjänsten fördelar sig på ca. 30% support och 70% teknik.

Du kommer ingå i vårt serviceteam som i nuläget består av 5 personer i Norge och 1 person i Sverige. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis resor till olika orter runt om i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att jobba borta i perioder. Planering av installationer och resor sköts av dig, vilket ger en möjlighet till att balansera arbetstid / privatliv på ett effektivt sätt. Icke reseperioder innebär arbete på kontoret i
Mölndal och det är därför av största vikt att du trivs med variationen av resande och förberedande arbete på kontoret samt kundkontakt och support.

När Covid-19 situationen har förändrats kommer du behöva vara på huvudkontoret i Norge 2-3 dagar i veckan under en kortare period för att lära känna alla kollegor samt lära dig systemen i grunden.

Skicka personligt brev samt CV till rekrytering@zeekit.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Westberg
Email Mejla Jonas Westberg
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.zeekit.se
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ZEEKIT
levererar positioner- och systemlösningar till företag inom många olika branscher men främst inom Entreprenad Drift & Underhåll. ZEEKIT's lösning samlar in data från fordonet via en fastmonterad hårdvara och dess insamlade data presenteras i ett webbgränssnitt för vidare bearbetning.

Lösningen
underlättar för företag att ha kontroll på sin fordonsflotta genom realtidspositionering samt hjälper till vid t.ex. fakturering av fordonstimmar och materialåtgång i t.ex. en plog/saltbil.

ZEEKIT är ett
företag med positivt klimat och med högt i tak där vi alla skall trivas och tycka om att gå till arbetet.

Vi är baserade
i Göteborg / Mölndal och huvudkontoret finns i Oslo. Vi är 33 anställda i bolagen och omsätter ca. 35 miljoner NOK.

Några av våra produkter:
Fleetzeek: https://youtu.be/jzMnkTrH3Vc
Massatransport: https://youtu.be/w4Vys9fLHDI
Callout: https://youtu.be/71eyu6molW0