Frukt&Grönt Ansvarig till ICA Nära Rävekärr

Frukt&Grönt Ansvarig till ICA Nära Rävekärr

I rollen som Frukt & Grönt-ansvarig kommer du att sköta den dagliga driften på avdelningen. Du ansvar för att hålla ordning och reda på avdelningen, samt se till så att utbudet är fräscht och hyllorna är påfyllda. I rollen kommer du även att arbeta mycket med beställning av varor, samt även ansvara för vissa ekonomiska bitar på avdelningen. Vidare kommer du i rollen att vara delaktig i avdelningens förbättringsarbete, samt aktivt arbeta med att styra mot gemensamt uppsatta mål.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Ansvara för beställningar och AoB
  • Följa upp nyckeltal
  • Fakturahantering
  • Varuplock
Om dig
För att passa i rollen som Frukt & Grönt-ansvarig ser vi att du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna inom ICA. Du har goda kunskaper om utbudet och vet hur och var du bör placera varorna, både för att undvika stötskador och för att öka försäljningen. Butiken arbetar med ledande butiksdrift där fokus ligger i att följa rutiner och arbeta mot förbättringar, det är därför även meriterande om du som söker har en tidigare erfarenhet och vana av att arbeta på det sättet.
Som person är du resultatinriktad, strukturerad och engagerad. Självklart har du även ett gediget intresse för mat, samt är en serviceinriktad person där du värderar ett gott möte med kunden. Vidare har du en positiv inställning och gillar när tempot är högt. Vi ser att du som söker är en naturlig ledare, som gärna tar egna initiativ och vågar framföra dina åsikter.

Krav för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln
  • God datorvana
Meriterande för tjänsten
  • Kunskap inom ICA:s interna system, såsom AoB och Store Office
  • Tidigare erfarenhet som avdelningsansvarig eller områdesansvarig, gärna med personal- och beställningsansvar
Om anställningen
Butiken har öppet kl. 07-20 på vardagar och 09.00-20.00 på helger. I rollen förekommer varierande arbetstider och du ska vara flexibel att arbeta både vardagar och helger.

Tjänsten är ett vikariat till 2022-08-31, med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter.
Tjänsten är på 100%, med start den 13 september.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 2 sept 2021 (39 dagar kvar)