Verkstadtekniker/montör

Verkstadtekniker/montör

Vi söker nu en medarbetare till vår verkstad i Mölndal. Arbetet går ut på att skära fram och tillverka transportband och drivremmar. I vissa fall så måste banden monteras på plats ute hos våra kunder viket innebär att körkort är ett krav. Du som person måste kunna arbeta individuellt och fatta egna beslut men samtidigt vara en lagarbetare då vi många gånger arbetar i par. Arbetet kräver en god fysik och att man är tekniskt kunnig. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Mer info
Email Mejla Wennerlunds Maskin AB
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wennerlunds.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wennerlunds Maskin AB är sedan många år tillbaka specialister på transportband och drivremmar. Våra band och drivremmar kommer från marknadens ledande leverantörer. Vi har en bredd i sortimentet som inget annat företag i branschen.

Vårt huvudkontor och verkstad ligger i Mölndal. Vi har även filialer i Helsingborg och Oskarshamn. Därutöver så arbetar vi med återförsäljare runt om i landet.

På vår verkstad tillverkar vi banden enligt kundens önskemål. Många gångar så åker vi även ut och monterar banden på plats hos våra kunder.