Säljare nya kunder

Säljare nya kunder

Till vårt säljteam i Göteborg med fokus på nya kunder söker vi nu en säljare. Vill du jobbat i en framtidsbransch i ständig utveckling och bidra till ett mer hållbart samhälle? Sök tjänsten!

Som säljare arbetar du i en självständig roll där du själv, utifrån uppsatta mål och strategier, sätter agendan för din arbetsdag. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med våra nya kunder, vilket innebär att kontakta potentiella kunder via telefon/mail, hantera inkomna leads och förfrågningar från kunder. Du genomför kundbesök med stort fokus att lyssna in kundernas behov och föreslå återvinningslösningar som passar kunden för att sedan lämna offert och slutföra affären. Du har även ett tätt samarbete med vår driftorganisation då lämnar över kund- och driftansvaret efter slutförd affär.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning, utbildning inom försäljning är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna B2B och/eller tjänsteförsäljning
  • B-körkort är ett krav
För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en social person som trivs med många olika kontaktytor både internt och externt, och är en duktig relationsskapare. Då du självständigt kommer att bygga upp din kundstock tror vi att det är viktigt att du har ett eget driv och förmågan att strukturera arbetet. Du är nyfiken, inlyssnande och kreativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande genom att vara optimistisk, aldrig ge upp och jobba framåt tillsammans.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Försäljningschef Charlotte Änilane, tfn 070-558 69 49
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.