Kranbilschaufför

Kranbilschaufför

Vi söker Kranbils-chaufförer som har erfarenhet att köra tung lastbil och är van vid hantering av kran över 18 ton meter

Du kommer att ansvara för att hjälpa våra kunder med transporter. Du utgår från vårt kontor i Mölndal och ditt arbetsområde blir Göteborg med omnejd. Du skall med ditt engagemang och kunskap säkerställa att kunderna alltid får rätt lösning, kvalité och service utifrån sina specifika behov.

Din profil

Som person är du strukturerad, punktlig och noggrann. Du har hög servicekänsla och är mycket kvalitetsmedveten. Vi förutsätter att du är ansvarsfull och har en positiv inställning då du också är ambassadör för våra kunder. Du har hälsan som krävs för att orka med ett fysiskt arbete. Har du tidigare erfarenhet från att arbete med kran bil är det högst meriterande.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett stabilt bolag med trevliga kollegor, stationeringsort Mölndal. Vi erbjuder bidrag till friskvård och rikskort till alla anställda. Veolia är Miljö-och kvalitetscertifierad och har kollektivavtal.


Kvalifikationer

  • C-körkort, E kort meriterande
  • Krankort över 18 ton meter
  • YKB- behörighet
  • Digitalt färdskivarkort
  • God kännedom i Göteborg med omnejd
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt
Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt

För mer information om tjänsten kontakta:
Personalansvarig Charlott Engdahl, tfn 031-86 66 55
Ansvarig rekryterare Annika Englund tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.