Tesla Göteborg söker Mobile Service Technicians!

Tesla Göteborg söker Mobile Service Technicians!

Våra Mobile service technicians är en del av vårt serviceteam och är ansvariga för att den effektiva dagliga serviceprocessen ger en exeptionell kundnöjdhet. I den här rollen kommer du att bli ansvarig för att leverera en oförglömlig serviceupplevelse till alla Teslas kunder under serviceprocessen av deras fordon. Den här rollen kommer att vara en hands-on teknisk roll där du kontinuerligt får utbildningar och verktyg för att arbeta utifrån vår senaste teknologi.

Arbetsuppgifter
  • Du är ansvarig för att överträffa kundens förväntan samt att leverera hög standard och implementera processer för att kontinuerligt utveckla upplevelsen.
  • Du kommer att vara i direktkontakt med kunden där din interaktion kommer att skapa en bestående upplevelse av Teslas varumärke. Du är väl insatt i vår mission och arbetar tätt med teamet för att nå 100% kundnöjdhet. Du arbetar nitiskt för att uppnå hög säkerhet, effektivitet och strävar alltid efter att utföra ett så bra arbete som möjligt, med hög kvalitet på såväl eget urförande som dina beslut.
  • Du kommer att vara ansvarig för att hjälpa kunder att förstå teknologin och egenskaperna hos deras bilar vilket innebär att du måste ha en teknisk kunnighet och en förmåga att förklara detta för personer som inte har samma tekniska kunskap som du. Detta gör att du måste lära dig Teslas produkter, servicesystem och processer på dina fem fingrar.
  • Vidare kommer du att utföra grundläggande tekniska reparationer som exempelvis problem med laddning, underhåll av interiören, underhåll av handtag samt grundläggande diagnostisering
Vem är du?

Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet av tekniska reparationer/tekniskt arbete inom exempelvis automation, elektroteknik, flyg- eller marinteknik. Vidare har du en passion för Tesla och vår mission, du är en teamplayer som geniunt trivs i en snabbföränderlig miljö med mycket energi. Du är duktig på att organisera och planera även om arbetsbelastningen är hög, där du klarar att navigera fram ändå. Vidare har du kunskap kring metoder, tekniker och verktyg som används till underhåll och reparation av bilar. Du arbetar proaktivt och är flexibel, där du kombinerar hands-on problemlösning med en analytisk förmåga och ett kundservice mindset.

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen att ansöka online med ett engelskt CV.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 18 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.