Area Sales Manager till Technima Nordic

Area Sales Manager till Technima Nordic

Technima är en företagsgrupp med flera enheter i Europa. Bolaget har under årens lopp blivit en ledande aktör på den europeiska marknaden för märksprayer där Technima Nordic är den enda legitima skandinaviska återförsäljaren av SOPPEC-produkter, inklusive markeringssprayfärger, markerings- och konstruktionstillbehör, och färgsprayutrustning Företagsgruppen har 160 medarbetare, 4 fabriker samt 6 logistikplattformar. Genom holdingbolaget Technima säkerställer man verksamhetsstyrningen i de olika enheterna med management inom ledning, försäljning, IT m.m. Följande bolag ingår i Technimagruppen:
 • Soppec SAS, tillverkning och försäljning av märksprayer.
 • Technima Central GmbH, tillverkning och försäljning av märksprayer i Centraleuropa.
 • Technima Nordic AB, försäljning av märksprayer och tekniska produkter i Norden.
 • Technima Benelux: försäljning av märksprayer och tekniska produkter i Benelux.
 • Oléron STP, tillverkare av färg.
Technima Nordic står inför fortsatt tillväxt och vill därför förstärka sitt team. Med A-Search som samarbetspartner söker nu bolaget en ny medarbetare för tjänsten som Area Sales Manager Sweden.

Arbetsbeskrivning

Din arbetsdag består huvudsakligen i att utveckla Technima Nordics befintliga kunder samt att identifiera och bearbeta nya potentiella affärsmöjligheter genom en gedigen marknadsresearch.Tjänsten innefattar även följande arbetsuppgifter:
 • Budgetansvar
 • Utveckla och implementera nya säljstrategier kopplat till bolagets pris- och produktpolicy.
 • Hålla produktutbildningar och presentationer hos kund.
 • Diverse administration som rör t.ex rapporter, offerter och avtal.
 • Deltaga på internationella säljmöten i bolaget.
 • Mässor
Tjänsten innefattar resor eftersom kunderna finns representerade över hela Sverige. Du förväntas vara ute ute på kundbesök ca 3-4 dagar i veckan vilket innebär att övernattningar förekommer. Resterande arbetstid sitter du på kontoret i Mölndal. Du rapporterar till Business Unit Manager Scandinavia.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet som säljare sedan tidigare med god erfarenhet av affärsutveckling och säljteknik, gärna från B2B. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Personlighet

Vi tror att du som person drivs av att göra affärer och har ett starkt affärs-och målfokus där du älskar att knyta nya affärskontakter. Du trivs att arbeta i en självständig roll och du bör ha en god förmåga att själv styra och planera din arbetsdag. Som person är du social och kommunikativ med en god förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer.

Möjligheter med tjänsten

Hos Technima Nordic AB får du arbeta i en internationell miljö med god gemenskap. I arbetet som säljare kommer du att ha kontakt med olika verksamhetsområden såsom bygg- och skogsindustrin, offentliga sektorn samt sportevenemang. Bolaget står inför en fortsatt tillväxt vilket ger rätt person möjlighet att utvecklas vidare inom bolaget.

Anställning

Tillsvidareanställning. Fast månadslön samt viss rörlig del.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, ellinor.dam@asearch.se. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)