Betongbilschaufför

Betongbilschaufför

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team med ett flertal betongbilschaufförer!

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong från våra fabriker till våra kunder inom regionen samt ha ansvar för betongbilens underhåll och skötsel.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl vår egen personal på fabrikerna som våra kunder.

Ett krav för tjänsten är att du har C-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet av betong-, bygg- eller transportbranschen är det meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Thomas Landén, Arbetschef, 0733-847613,
Mer info
Kontaktperson Thomas Landén, Arbetschef
Telefon 0733-847613
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (6 dagar kvar)