Vill du jobba som kundtjänstmedarbetare på Hertz under sommaren?

Vill du jobba som kundtjänstmedarbetare på Hertz under sommaren?

Är du student och söker ett sommarjobb? Drivs du av att hjälpa kunder och ge god service? Då har vi ett jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker dig som är social, kommunikativ och strukturerad, lagspelare och vill framåt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning!

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det i första hand att sälja och marknadsföra Hertz produkter via telefon, chatt och mail samt att ta hand om kunderna på bästa möjliga sätt. Här gäller det att hjälpa så många av kunderna som möjligt utan att tappa varken fokus på individen, kvalitet eller service. Snabba fingrar och och en trevlig telefonröst är ett måste för denna rollen då du kommer att vara en viktig och självklar kontakt för våra kunder, nätverk och samarbetspartners.

Det är inget krav på tidigare erfarenhet, men all erfarenhet av service/kundtjänst är meriterande. För att passa för tjänsten så krävs det att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara initiativtagande och engagerad.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % och vill jobba heltid under ca 10 veckor i sommar.

Som person är du resultatinriktad, positiv, och service minded. Du är dessutom stresstålig och lättlärd! Du är van att ha kundkontakt och att arbeta strukturerat.

Därtill har/är du:
  • Pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Gymnasieexamen
  • God datorvana och kunskaper inom outlook
  • Bra kommunikation på svenska och engelska i tal och skrift
  • Ostraffad i belastningsregistret
Utbildning sker internt men god grundläggande datakunskap är en förutsättning.

Har du erfarenhet från serviceyrken och/eller försäljning ser vi det som mycket meriterande.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com