Verktygsmakare sökes

Verktygsmakare sökes

Har du erfarenhet av rollen som CNC-operatör? Kan du dessutom titulera dig som Verktygsmakare? Vi söker nu en medarbetare till vår kund RZ Mekpart med goda kunskaper i 3-axlig fräsning.

Information om uppdraget:

RZ Mekpart expanderar nu sin verksamhet i samarbete med en värdledande aktör som arbetar med att ersätta plastartiklar med pappersartiklar. Hos RZ Mekpart kommer du som CNC-operatör arbeta i verkstaden tillsammans med härliga kollegor. Arbetet innebär till stor del självständigt arbete i produktion med fokus på produkttillverkningen till företagets kunder. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Uppsättning och beredning av maskinerna i verkstaden, fräsning och svarvning samt programmering av maskinerna. Du kommer att arbeta med 3-axliga fräsmaskiner för att producera avancerade detaljer. Du kommer arbeta med ett lägre antal bitar än vad man gör som CNC-operatör i ett löpande band. Du kommer köra bitar från 1 upp till max 500.

Arbetstider:
Antingen arbetar du ständig kväll måndag-torsdag. Börjar 14:15 till 23:00.

Utöver finns också möjligheten att arbeta flextid, där börjar man mellan 06 & 09 och jobbar 8h pass.

Detta söker vi:

Det är viktigt att du som person är självgående, dessutom lägger vi stor vikt vid bred erfarenhet. Om du har erfarenhet från verktygstillverkning (press- och skärverktyg) är det mycket meriterande. Dessutom är det meriterande om du har kunskap inom CAD/CAM (MasterCAM).

Du kommer att arbeta mycket självständigt men har också dina kollegor nära till hands, därför är det viktigt att du trivs med att jobba enskilt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för rollen är att man har ett genuint driv och intresse för att utvecklas. Utöver detta är det viktigt att du är noggrann, har stort engagemang och förstår vikten av att vara kvalitetsmedveten.

Sökord: CNC, verktygsmakare, fräsning, CAM, CAD

Sökord: CNC, verktygsmakare, fräsning, CAM, CAD
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com