Terminalarbetare på välkänt logistikföretag för kortare uppdrag!

Terminalarbetare på välkänt logistikföretag för kortare uppdrag!

Är du en van truckförare som uppskattar en fartfylld arbetsplats där det ständigt är saker på gång? Är du en person som känner att nattarbete är är något du kan kominera med dina studier under en period, då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en terminalarbete för ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är ett mycket stort och välkänt logistikföretag. De är en av Sveriges största arbetsgivare.

Arbetsuppgifterna innebär truckkörning på vår kunds terminal. Detta kräver en person som är noggrann och trivs på en tempofylld arbetsplats. Som person är du en lagspelare och trivs i att samarbeta och skapa en bra stämning tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen. Arbetet är fysiskt och det är viktigt att du är bekväm med att jobba med kroppen.

Uppdraget är på heltid under perioden 16 november - 9 januari med eventuell chans till att fortsätta arbeta extra efter periodens slut. Arbetstiderna är förlagda måndag- fredag 00.00 - 07.45.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning. Du är alert, noggrann och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund som uthyrd konsult.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com