Sommarjobb som IT-tekniker/Konfigurationstekniker hos Atea

Sommarjobb som IT-tekniker/Konfigurationstekniker hos Atea

Har du ett brinnande intresse för IT? Söker du sommarjobb och vill du arbeta hos en marknadsledande IT-leverantör? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi IT-tekniker/Konfigurationstekniker för sommaruppdrag till vår kund Atea. Atea är en marknadsledande IT-leverantör och finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa.

Du kommer att arbeta i nya fräscha lokaler vid Mölndal och tillhöra ett väl sammansvetsat team där alla tar ansvar och sätter kunden i fokus. I arbetet ingår konfiguration av alla typer av IT-utrustning vilket gör arbetet både varierande och utvecklande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Packa och färdigställa gods för leverans.
  • Utföra mer eller mindre komplexa konfigurationstjänster.
  • Lösa problem som uppstår i samband med konfiguration och löpande arbeta med utveckling och effektivisering av konfigurationstjänster.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos Atea. Uppdraget planerar att starta i juli och pågå till mitten av augusti.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten innehar du grundkunskaper inom IT och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom IT-branschen eller studerat/studerar inom IT/teknik-området.

För att lyckas i rollen som IT-tekniker/Konfigurationstekniker ser vi att du har ett brett IT-intresse och en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Som person är du noggrann och van vid att arbeta i team och du brinner för en hundraprocentig leverans. Vidare är du stresstålig, driven och van vid att sätta kunden och arbetslaget i fokus.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Sökord: IT, Tekniker, Konfigurationstekniker, IT, IT-tekniker

Sökord: IT, Tekniker, Konfigurationstekniker, IT, IT-tekniker
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com