Servicechef till Swecons anläggning i Mölndal!

Servicechef till Swecons anläggning i Mölndal!

Är du naturlig i ledarrollen och har en bakgrund från fordonsbranschen? Då kan det här vara din nya utmaning!

Information om uppdraget:

I rollen som servicechef leder och samordnar du arbetet på verkstaden tillsammans med vår andra servicechef. Tjänsten är en ledande befattning där du arbetar nära den dagliga verksamheten och de anställda som ingår i ditt team om cirka 10 servicetekniker. Ditt huvudsakliga ansvar är aktivt se till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas.

Du ansvarar för att allt arbete inom anläggningen sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicys och arbetsmiljöregler. Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och att samtliga har full information om företagets mål och verksamhetsidé. Du samverkar med övriga supportfunktioner inom företaget som ex. reservdelar, produktsupport mm och är delaktig i nyrekryteringar av servicetekniker. Du håller medarbetarsamtal samt lönesamtal i enlighet med företagets riktlinjer. Som servicechef rapporterar du till lokal platschef.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Swecon Anläggningsmaskiner AB.
Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat rätt person, så sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att leda människor, som är självständig och trygg som person och som agerar konsekvent och tydligt. Du är resultatorienterad, ser möjligheter framför problem och mån om att alltid göra ditt yttersta. Du motiveras av att driva utvecklings och förbättringsarbete. Du har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla samtidigt som du är kommunikativ, tydlig och får dina medarbetare med dig, att verka mot uppsatta mål. Trivs du dessutom i en prestigelös arbetsmiljö som präglas av ett föränderligt och dynamiskt arbetsklimat med högt tempo har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vi tror att du har erfarenhet och kunnande av entreprenadmaskiner samt av ledarskap. Du ska gärna jobbat med service/reservdelar, kunder, timdebitering, faktura och prisfrågor. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Teknisk/fordonsinriktad utbildning från gymnasium eller motsvarande är önskvärt. Eftergymnasial utbildning samt språkkunskaper i engelska eller andra språk ses som meriterande.

Om arbetsgivaren:

Swecon Anläggningsmaskiner AB är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Bolaget är en del av Lantmännen och utgör där tillsammans med Sweconbolagen i Estland, Lettland, Litauen och Tyskland affärsområdet Swecon. Förutom maskiner, redskap, tillbehör, utrustning, service, reservdelar, finansiering och support kan vi även tillhandahålla utbildning och konsulttjänster. Swecon skall vara en attraktiv arbetsgivare och en bra arbetsplats att arbeta på med en god, säker arbetsmiljö och med kontinuerliga kompetens- och vidareutvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på www.swecon.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se