Rivstarta karriären med betald väktarutbildning!

Rivstarta karriären med betald väktarutbildning!

Vill du ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete och samtidigt få en betald väktarutbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är marknadsledande inom värdehantering i Sverige och har sitt Göteborgskontor i Mölndal. Kärnan i verksamheten är värdetransport, där de varje dygn förflyttar kontanter och värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater.

Vår kund kommer stå för väktarutbildning om du inte redan har detta. Utbildningen är heltid 8 veckor inklusive praktik, och startar 18 mars 2018. Du får fast månadslön även under utbildningen.

För att söka tjänsten måste du under sommaren, juni till augusti, kunna arbeta heltid. Kvälls- och helgarbete är vanligt förekommande.
Utöver sommarperioden finns även möjlighet till timanställning.

Denna rekryteringsprocess görs av StudentConsulting, men anställning och arbetsplats är Loomis Sverige AB. VI kommer tillsätta tjänsterna löpande, och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Du skall ha fullgjord gymnasieutbildning. Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är ärlig, ordningsam, serviceinriktad och engagerad. Du skall ha god fysik och hälsa.
Körkort är ett krav och du måste vara ostraffad, drogfri och ha ordnad ekonomi.

Om arbetsgivaren:

Utan att sticka ut hakan för långt kallar vi oss för specialisten på kontanthantering. Ett fokuserat sätt att arbeta gör att man blir riktigt bra på det man håller på med. Man blir specialiserad och speciell. Nu har inte det hänt över en natt förstås, många år av träning har gjort att vi är Loomis av idag. Vi tar med oss vår historia och bygger för framtiden.
Vi vet att kunderna vill ha en snabb, effektiv och pålitlig samarbetspartner och det kan vi rakryggat säga att vi är. Vi kan, vi vet, vi är specialisten.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se