Montör med inriktning elektronik!

Montör med inriktning elektronik!

Har du ett intresse för elektronik och vill lära dig mer om kretskortstillverkning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som gillar elektronik, mekatonik eller teknik och som vill jobba heltid hos vår kund i Mölndal som har både utveckling, design och produktion av kretskortstillverkning samlat under ett tak.

Arbetsgrupperna har ett nära samarbete där man tar hänsyn till producerbarheten tidigt i konstruktionsfasen. Resultatet är en snabb och smidig produktionsprocess.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem.

Tjänsten kommer att starta när vi hittat rätt person och är långsiktig. Vi startar med en provanställning 6 mån, och därefter finns goda möjligheter till förlängning.

Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
  • har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.
  • Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.
Låter det intressant? Vänligen anmäl ditt intresse redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Om arbetsgivaren:

Aros Electronics utvecklar och producerar helt integrerade elektroniklösningar för kund-unika industri- och fordonsapplikationer i medelstora volymer.
Vårt huvudkontor och egen produktionsanläggning ligger i Mölndal.

Aros Electronics har sedan 2001 varit medlem i Van de Wiele-koncernen. Gruppens omsättning är cirka 400 miljoner euro och har utvecklings- och produktionsanläggningar i Sverige, Belgien, Tyskland, Italien och Kina.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com