Kundmottagare till Movare

Kundmottagare till Movare

Är du social och kommunikativ med erfarenhet av kundservice? Vill du jobba på ett ungt företag men med medarbetare som har lång erfarenhet av flyttbranschen? Då kan denna tjänst som kundmottagare vara något för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund Movares räkning söker vi nu efter en prestigelös och engagerad kundmottagare till deras kontor i Göteborg. Movare är Västsveriges ledande flyttfirma som dagligen arbetar med att hjälpa organisationer att genomföra sina flytt- och förändringsplaner.

I rollen som kundmottagare kommer du ha kontakt med kunder över disk, men framförallt via telefon och e-post. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta emot orders och beställningar från kunder.

Tjänsten är på heltid med omgående start. Arbetstider är måndag-fredag, ca kl. 07-16. Du kommer att vara placerad på Movares kontor i Göteborg där du arbetar tätt tillsammans med platschefen och kollegor. Genom denna annons får du chansen att vara en del av ett glatt och kompetent gäng som alltid har kunden i fokus.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för kundservice och har ett naturligt utåtriktat sätt att vara. Som person är du kundorienterad, prestigelös, strukturerad och relationsskapande. Du har ett flexibelt arbetssätt och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Tidigare erfarenhet av kundservice
  • En vana av administrativa arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer
  • En förmåga att kunna arbeta i högt tempo och självständigt kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att prata mer med dig!

Sökord: Kundmottagare, Göteborg, Heltid, Kundservice, Flyttfirma

Sökord: Kundmottagare, Göteborg, Heltid, Kundservice, Flyttfirma
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com