Konfigurationstekniker sökes för sommarjobb till ATEA!

Konfigurationstekniker sökes för sommarjobb till ATEA!

Är du tekniskt intresserad och söker sommarjobb? Trivs att arbeta i en modernmiljö där alla arbetar som ett team? Vill du jobba för marknadsledande företag inom it-infrastruktur? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi efter tekniska lagermedarbetare till vår kund Atea. Atea är en marknadsledande IT-leverantör och finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa.

Du kommer att arbeta i nya fräscha lokaler vid Mölndal och tillhöra ett väl sammansvetsat team där alla tar ansvar, sätter kunden i fokus och har roligt på jobbet tillsammans. I rollen kommer du att hjälpa och stötta i hantering av datorer samt vid installation. Detta innefattar arbetsuppgifter såsom att:
  • konfigurera produkter (datorer, smartphones, etc)
  • pack upp och ner inkommande och utgående datorer
  • sätta etiketter m.m.
Tjänsten är ett konsultuppdrag och vi söker dig som är tillgänglig under sommarperioden från början juni till mitten Augusti. Det kan även finnas möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan kl 08:00-17:00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten innehar du har ett tekniskt intresse och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom lager och/eller teknik.

För att lyckas i rollen som teknisk lagermedarbetare ser vi att du har ett brett intresse för teknik samt en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Som person är du driven och samtidigt noggrann och van vid att arbeta i team och du brinner för att ge bästa service. Vidare är du stresstålig, driven och van vid att sätta kunden och arbetslaget i fokus.

Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då redan idag!

Sökord: Data, IT, Konfigurationstekniker, tekniker, Lager

Sökord: Data, IT, Konfigurationstekniker, tekniker, Lager
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com