Extrajobb på Kappahls E-handelslager i Mölndal!

Extrajobb på Kappahls E-handelslager i Mölndal!

Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt extrajobb till dig som har det där lilla extra! Är det du som är nästa stjärna till Kappahls lager i Mölndal?

Information om uppdraget:

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, till exempel studier eller ett annat jobb, men känner att du vill jobba extra? Då kan du vara aktuell för detta uppdrag. Vill du jobba på ett lager med en sprudlande kultur och familjär känsla så är det i så fall detta jobb du ska söka!

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock och packning av beställningar från Kappahls E-handel. Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

På E-handelsavdelningen finns flera arbetsstationer beroende på vad som ska packas. Du arbetar till största del stående vid bord eller annan packyta, och har vagnar och korgar till din hjälp. Det kan finnas möjlighet att utvecklas och även få arbeta på fler avdelningar hos kunden för dig som är riktigt duktig och långsiktig, och därför är det meriterande om du har truckkort för höglyftande truck.

Kappahl erbjuder en gedigen onboarding där du och ett par fler nya kollegor handleds av en fadder under 2-3 introduktionsdagar. Introduktionspassen förläggs under tre vardagar i rad, och sker på dagtid.

Arbetstiderna kan därefter variera mellan dag och kväll, och för att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du ska kunna jobba 3 pass i veckan och minst varannan fredag.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos Kappahl som uthyrd konsult. På arbetsplatsen lyder du under Kappahls arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Har du en fundering eller om du är osäker på något ställer du hellre en fråga för mycket än att riskera att göra fel. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar.

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

För att trivas i rollen som konsult bör du vara vara flexibel när det kommer till arbetstider, då behovet hos kund kan variera stort från vecka till vecka. Vi vill dock att du ska vilja jobba mycket, och du är en person som sällan har problem att tacka ja till pass med kort varsel.

Eftersom arbetsplatsen ligger i Mölndal är det viktigt att du har möjlighet att ta dig till arbetsplatsen under olika tider på dygnet.

Vi vill vidare att du:
  • Har god fysik
  • Har erfarenhet av arbete inom lager, logistik eller liknande
  • Kunna arbeta 3 dagar/v, minst varannan fredag
  • Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
  • Har studier eller jobb på minst 50 % som sträcker sig under minst 1 år framåt
  • Är ostraffad
Du är tävlingsinriktad, och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Det här tjänsten kräver att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, och detta behöver du kunna intyga under rekryteringsprocessen.

I denna process genomför vi utdrag ut belastningsregistret.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com