Extrajobb för elektronikintresserade!

Extrajobb för elektronikintresserade!

Är du teknikintresserad och vill jobba som elektronikmontör vid sidan om dina studier? Vi söker dig som är studerande, gillar elektronik, mekatronik eller teknik!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har ett intresse eller vill utvecklas inom elektronik.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till för att skapa en smidig och kvalitetssäkrad produktionsprocess av kretskort. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem. För att trivas i tjänsten ser vi att du är en person som är noggrann och trivs i en strukturerad miljö.

Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar/veckan med arbetstider förlagda måndag - fredag. Arbetstiderna är varierande men förlagda främst dagtid.

Vår kund har sin arbetsplats i Mölndal. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Vi söker dig som har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.

Främst efterfrågas erfarenhet av:
  • Komponentmontering på kretskort
  • Prövning och felsökning av elektronik
  • Lödkunskaper
Läser du just nu en eftergymnasial utbildning inom elektronik, eller med annan teknisk inriktning, exempelvis på Chalmers är detta meriterande. Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Låter det intressant? Vänligen anmäl ditt intresse redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Sökord: Elektronikmontör, Teknik, Lödning, Kretskort

Sökord: Elektronikmontör, Teknik, Lödning, Kretskort
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com