Erfaren brevbärare sökes!

Erfaren brevbärare sökes!

Letar du efter ett aktivt och utvecklande jobb som tillåter dig att vara mycket utomhus? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Göteborg. Du färdas med bil eller cykel, det är därför ett krav att ha B-körkort. För att trivas i tjänsten ser vi även att du har god fysik, tycker om att vara utomhus och att du är duktig på att ta eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av:
  • sortering av post
  • utdelning av brev, reklam samt tidningar med hjälp av cykel, moped och bil.
Arbetstiderna ligger förlagda under måndag-fredag 07.00 - 17.00

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund och rekryteringsprocessen genomförs av StudentConsulting.

Detta söker vi:
  • En person som är lösningsfokuserad och strukturerad i sitt arbetssätt
  • B-körkort och god körvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik
  • Ostraffad
  • Gymnasiekompetens
Det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare!

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person som trivs i ett fartfyllt arbete och har god förmåga att strukturera ditt arbete. För detta uppdrag anställs du som konsult hos StudentConsulting och det är därför även viktigt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Sök gärna tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com