Ekonomiassistent till Cure Staff

Ekonomiassistent till Cure Staff

Har du erfarenhet av bokföring och vill bredda dina kunskaper? Vill du dessutom jobba i en dynamisk miljö med högt i tak? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Cure Staff är ett privat bolag som grundades år 2017 med en tydlig vision: Att bygga en bro mellan svenska vårdgivare och utländsk vårdpersonal. Det finns en brist på vårdpersonal i Sverige. Samtidigt finns det också många som vill komma hit och arbeta. Det gav Cure Staffs grundare Azad Honarvar en idé. Han ville hitta ett enklare sätt för internationell vårdpersonal att få arbete i Sverige. För att lyckas tog han kontakt med lärare från högskolan i Borås, det var samma lärare som för många år sedan hade lärt honom svenska. Tillsammans har de tagit fram en kursplan för Cure Staff. Det är ett program som hjälper varje kandidat att - så snabbt som möjligt - bli legitimerad inom sitt yrke.

Cure Staff växer och behöver nu utöka sin personalstyrka med en Ekonomiassistent! Som Ekonomiassistent kommer du jobba nära Ekonomiansvarig där du ansvarar över den löpande bokföringen. Med tiden kommer ditt ansvarsområde att utökas, du kommer bland annat få möjlighet att jobba med partnerrelationer och att skapa affärsmöjligheter via digital kommunikation.
Du kommer ha en central del i arbetet med att driva Cure Staff framåt där du är med och bidrar med förslag och idéer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav:

* Löpande bokföring
* Fakturahantering
* Utveckla och implementera nya rutiner

Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Cure Staff. För rätt person finns det goda möjligheter till intern tjänst hos Cure Staff efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till distansarbete vid behov. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av löpande bokföring
* Har ekonomisk utbildning, företrädesvis på Högskola eller Yrkeshögskola
* Talar och skriver flytande på Svenska och Engelska
* Har god datorvana

Som person är det viktigt att du är orädd för att ta egna intiativ och äga ansvar över dina egna arbetsuppgifter, det är istället något som driver och motiverar dig. Vi ser att du är noggrann, strukturerad och mån om att ditt arbete håller en hög kvalitet. Vidare behöver du trivas i en miljö med högt i tak och där varje dag kan se olika ut.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Redovisning, Redovisningsekonom

Sökord: Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonom, Redovisning, Redovisningsekonom
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se