CAD-ingenjör till Keller Grundläggning

CAD-ingenjör till Keller Grundläggning

Är du en fena på AutoCAD och Excel? Vill du arbeta för världens största oberoende företag inom grundläggning och i en miljö där du får utvecklas att nå din fulla potential? Då har vi tjänsten för dig som CAD-ingenjör!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en CAD-ingenjör till vår kund Keller Grundläggning till deras huvudkontor i Lindome alternativt till kontoret i Stockholm. Keller Grundläggning är ett specialföretag inom grundläggning och markförstärkning. Keller Grundläggning tillhör Keller Group som finns i över 40 länder och är världens största oberoende grundläggningsföretag med över 10 000 anställda.

I rollen som CAD-ingenjör kommer du arbeta tillsammans med designavdelningen och stötta i det dagliga arbetet samt agera som support till platschefer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ta fram handlingar för projekt
  • Ta fram och visualisera underlag för att kunna projektera och designa lösningar till olika projekt
  • Supportera platschefer med ritningar och andra digitala handlingar
Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Keller Grundläggning. Tjänsten är på heltid alternativt deltid och tjänsten planerar att starta omgående. För rätt person erbjuder Keller Grundläggning goda karriärmöjligheter.

Placeringsort: Lindome alternativt Stockholm.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Goda kunskaper i Office-paketet med särskilt avseende på Excel
  • Mycket goda kunskaper i AutoCAD
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.
Som person ser vi att du är noggrann och logiskt tänkande som på ett handlingskraftigt sätt tar dig ann ditt arbete. Vidare är du ansvarsfull, flexibel, självgående och gärna tekniskt lagd.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com