Administrativ innesäljare till Noviflora

Administrativ innesäljare till Noviflora

Brinner du för försäljning och är i början av din karriär? Vill du arbeta i en administrativ roll med mycket kundkontakt?

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en administrativ innesäljare till vår kund Noviflora. Noviflora är ett av de ledande växtexportföretagen i Europa och de erbjuder ett noga utvalt, högkvalitativt sortiment av gröna och blommande inom- och utomhusväxter samt snittblommor. Noviflora är ett av de mest innovativa företagen inom prydnadsväxtbranschen. Företaget är en attraktiv arbetsgivare med en familjär affärskultur samt goda utvecklingsmöjligheter.

Noviflora har nyligen öppnat kontor i Göteborg, Mölndal och behöver nu utöka sitt team. I rollen som administrativ innesäljare arbetar du i en bred roll där du kommer du agera "spindeln i nätet" och ha mycket kontakt med kunder såväl som kollegor på andra avdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Vårdande av kundrelationer
  • Hjälpa webbhandlare
  • Orderhantering
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider. Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos Noviflora. Tjänsten planerar att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning, kundservice eller administration. Du har god datorvana och innehar B-körkort. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker har god social kompetens, är serviceinriktad och flexibel. Du har ett intresse för service och du är mån om att ge kunderna det lilla extra.

I den här rekryteringen läggs stor vikt vid din personlighet. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se