Älskar du musik? Windcorp Göteborg söker butiksrådgivare/butiksäljare!

Älskar du musik? Windcorp Göteborg söker butiksrådgivare/butiksäljare!

Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får ge service i världsklass? Har du även ett musikintresse? Då har vi jobbet för dig! Windcorp letar efter en butiksrådgivare/butikssäljare till sin butik i Göteborg!

Information om uppdraget:

Om tjänsten
Just nu söker vi för Windcorps räkning en butiksrådgivare/butikssäljare som är intresserad av en deltidstjänst på 60%-80% med chans till heltid. Arbetet är främst förlagt måndag till fredag och räkna med att jobba 1-2 lördagar i månaden. Windcorp anordnar även event och utställningar som du kommer ha möjlighet att vara med på. Du kommer att ha ett fast schema som görs tillsammans med butikschefen.

Dina Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av olika blåsinstrument, tillbehör och noter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov. Windcorps kunder varierar från nybörjare till professionella i alla åldrar. Som säljare hos dem förväntas att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.
Försäljningen sker både i butik, telefon och via vår hemsida. De är ett litet team så alla delar av butiksarbete kommer att förekomma inklusive paketering av order.

Vad kan Windcorp erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60%-80% hos Windcorp, snarast eller enl. ök
Produktutbildningar hos deras leverantörer
Clinics med världsartister
Vara i centrum av Windcorps blåsmusikvärld
Du kommer tillhöra ett gott gäng med stor gemenskap
Fast lön enligt kollektivavtal med Handels
Friskvårdsbidrag för samtliga anställda
Ett stimulerande bonussystem finns inom företaget

Detta söker vi:

Vi tror att du brinner du för musik och kanske till och med spelar ett blåsinstrument. Gillar du att gå på konserter? Har du alltid hörlurarna med dig? Då tror vi att du kommer passa perfekt hos Windcorp!
Vi ser även att du är en organiserad och positiv person. Du tycker om högt tempo, att hålla ordning runt omkring dig och har förmågan att behandla varje besökare i butiken som en nära bekant.
Viktigt är bra datorkunskaper och har du erfarenhet av Pyramid är det ett plus, likaså om du har körkort men det är ej ett krav.
Även om ovan är viktigt så kommer vi i denna rekrytering lägga stor vikt vid din personlighet.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Läs mer om Windcorp på www.windcorp.se.

Sökord: Butikssäljare, butiksrådgivare, säljare, musik, instrument
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com