Ekonomiassistent till Stavdals huvudkontor

Ekonomiassistent till Stavdals huvudkontor

Vill du arbeta inom en nytänkande koncern med en av marknadens modernaste maskinparker? På Stavdal är ingenting omöjligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi ger alltid personlig service och utmanar oss själva att hitta den perfekta lösningen till varje kund. Säkerhet, trivsel, trygga anställningsvillkor och möjlighet till utveckling är viktigt på Stavdal, liksom att arbeta för en hållbar framtid. Nu söker vi dig som Ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Göteborg. Är det du?

Att vara Ekonomiassistent på Stavdal

Som Ekonomiassistent på Stavdal ger du service till företagets interna och externa intressenter i frågor rörande kunder och leverantörer. Du kommer att arbeta med bolagets dagliga flöde för kundfakturor som innebär allt från att göra kreditbedömningar och lägga upp nya kunder till att vara delaktig i fakturering, inbetalningar och rapportering av reklamationer. Du kommer även arbeta med den dagliga leverantörsfakturahanteringen, från inkommen faktura till utbetalningar.

Om du uppskattar ensamarbete och trivs bäst med ditt eget sällskap kanske denna tjänst inte är optimal för dig, för på Stavdals Ekonomiavdelningen präglas arbetsdagarna av samarbete. Vi stöttar varandra i arbetet och har roligt på jobbet. Du kommer att möta många olika människor, kunder och kollegor - och bli del av en familjär och hjärtlig miljö där din insats är viktig.

Egenskaper vi värdesätter

Vi ser att du genomgått gymnasieutbildning med inriktning ekonomi och/eller har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll som Ekonomiassistent. Har du god vana av att arbeta i Excel och med ekonomisystem är även detta ett plus.

Eftersom att våra arbetsprocesser genomförs i team så tror vi att du är en prestigelös person som värdesätter att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du är en noggrann och lojal person som har förmågan att ta egna initiativ och du är inte rädd för att vara ifrågasättande. Vi ser att du behärskar svenska och engelska på ett obehindrat sätt i tal och skrift.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Människor - Maskiner - Möjligheter.

Framtiden börjar hos oss!

Välkommen in med din ansökan senast 1 februari 2019.

Tjänsten är på heltid.

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Karlsson, på mail Frida.Karlsson@stavdal.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.