Systemutvecklare

Systemutvecklare

Vill du utveckla framtidens mobila robotlösningar? Har du erfarenhet av att koda i .NET miljö? Vill du arbeta hos en trygg arbetsgivare där du får se resultatet av ditt arbete? Då kan tjänsten som Systemutvecklare hos Soft Design vara något för dig!

Om företaget
Soft Design designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste förarlösa/operatörslösa automationslösningar med mobila robotar till framsynta producerade och distribuerande företag. Soft Design erbjuder integrerade system och tjänster – från rådgivning och design till implementering, igångkörning och kontinuerlig kundservice. Bakom företagets succé finns egenutvecklade hård-och mjukvaruprodukter, såsom automatiska transport-och lagersystem, som används av kunder i hela världen i de flesta branscher.

De är i europeisk toppklass, med en stark bas i Skandinavien och med många kunder ute i Europa, Nordamerika och Asien. Typiska kunder är Nestlé, Volvo, Sandvik, AstraZeneca, Arla, Heinz, Tempur, VW, Jaguar, Pfizer, Orkla och DHL.

Idag arbetar cirka sextio personer inom verksamheten med varierande senioritet och kunskap i branschen. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och präglas av gemenskap och prestigelöshet.

Om tjänsten som Systemutvecklare
Som Systemutvecklare kommer du arbeta med nyutveckling och kundanpassning av autonoma mobila robotsystem gällande funktioner kring realtidsfunktioner, operatör-och kommunikationsgränssnitt, algoritmer och AI-lösningar. Vidare kommer du att primärtesta din egen kod i simulerad miljö och i vissa projekt delta i drift av system ute hos kund. I ett projekt kan du komma arbeta nära projektledare, projektingenjörer, konfiguratörer och testare. Tyngdpunkten ligger i Backend men även viss funktionell Frontend kommer vara aktuell i rollen, där du kommer att arbeta i en .NET miljö i Visual Studio och koda i C#.

På Soft Design blir du del av ett mindre utvecklingsteam om 10 personer. Vanligtvis är teamet uppdelat om tre personer per produkt men du ansvarar själv för utvecklingen i dina kundspecifika projekt. Rollen ger därför stora möjligheter att arbeta med frihet under ansvar och själv disponera sin tid men du har alltid stöd av andra projektmedlemmar och utvecklare när frågor uppstår.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Beskriva och planlägga lösningar för kund och projektteam.
• Programmera och testa systemlösningar.
• Medverka vid driftsättning hos kund.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom teknik och/eller systemutveckling/programmering. För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av att arbeta i .NET-miljö med fullstack-programmering. I och med att Soft Design arbetar med kunder
internationellt behöver du behärska svenska så väl som engelska flytande. Vidare söker vi dig som besitter bred teknisk kunskap, som är nyfiken på produkten och som vågar ställa frågor.

Då du kommer samarbeta med andra funktioner i projekt och ha viss dialog med kunder är det också väsentligt att du är en lagspelare som har en fallenhet för ordning och struktur. Detta för att du ska kunna planera och orientera dig mellan olika kunder, arbetsuppgifter och projektfaser.


Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom Programmering/Systemteknik alternativt arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.
• Erfarenhet av fullstack programmering i .NET, gärna i Windows-miljö.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• Att du har ett tekniskt intresse, visar på nyfikenhet, är strukturerad och är en god lagspelare.

Meriterande:
• God erfarenhet av C# och/eller Visual Studios

Soft Designs erbjudande
Soft Design erbjuder en variationsrik tjänst där du får möjlighet att arbeta efter frihet under ansvar. Du kommer att bli en del av en god arbetskultur och få tillgång till ett eget arbetsrum. Utvecklingsteamet består av en grupp Systemutvecklare med god erfarenhet som kommer att agera mentorer för dig.

Övrigt
Omfattning: Heltid.
Placering: Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast månadslön, enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som systemutvecklare på Soft Design spännande? Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (23 dagar kvar)