Truckförare till Santa Maria i Mölndal (sommarjobb)

Truckförare till Santa Maria i Mölndal (sommarjobb)

Söker du ett sommarjobb inom livsmedelsindustrin? Nu får du chansen att ansöka till Santa Marias kryddfabrik i Mölndal som truckförare! Uppdraget löper mellan v.24-27 samt v.30-31. Välkommen med din ansökan!

Om kunden

Santa Maria och Risenta är sedan 2018 en del av Paulig Foods. Paulig Foods ingår i den familjeägda finska livsmedelskoncernen Paulig Group, som har inriktning på kaffe, internationella matkoncept, smaksättning och naturlig hälsa. I Paulig Foods Sverige ingår förutom Risenta och Santa Maria, även Gold&Green.

Om tjänsten

Som truckförare kommer du att arbeta i deras lager och primärt köra skjutstativ, ledstaplare och plocktruck. I arbetet ingår det leveransmottagning, lastning och lossning, serva produktionen med produkter och diverse lagerarbete. Tunga lyft kan förekomma.

Krav
  • Truckkort A-B
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom truckkörning
  • God tal- och läsförståelse i svenska
Om dig

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av att köra ledstaplare och skjutstativtruck. Som person behöver du vara ordningsam och ha god planeringsförmåga. För att trivas i rollen behöver du ha god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet. Som person behöver du vara initiativtagande och inte vara rädd för att ansvar. Vidare ska du ha en positiv inställning till att arbeta samt kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna arbeta under hela perioden.

Om anställningen
  • Uppdraget löper mellan v.24-27 samt v.30-31.
  • 2-skift (dag/kväll)
  • Heltid
  • Mölndal
Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Amanda Kyldahl; amanda.kyldahl@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.