Maskinoperatör till Santa Maria, en del av Paulig Group.

Maskinoperatör till Santa Maria, en del av Paulig Group.

Santa Maria står inför stora förändringar och ska expandera Mölndalsfabriken med produkter från Risenta. Vi söker efter maskinoperatörer som vill vara med på resan och utbilda sig i Risentas fabrik i Rotebro, utanför Stockholm, och därefter sprida kunskapen vidare i Mölndalsfabriken. Låter detta spännande? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att vara anställd av Santa Maria i Mölndal, men under stora delar av upplärningen, utbilda dig i Risentas fabrik i Rotebro, utanför Stockholm. Utbildningen kommer att pågå fr.o.m. årsskiftet t.om. mars/april. Du kommer att arbeta i fabrikens produktion med övervakning av maskinerna, produktbyten, utföra kvalitetskontroller samt rapportera och registrera eventuella fel, stopp och reklamationer m.m. Övriga arbetsuppgifter kan även vara blandning av produkter, lagerarbete samt truckkörning. Den kunskap du får med dig ska du sprida vidare till Mölndalsfabrikens anställda och därefter vara stationerad i Mölndal.

Allergener så som nötter, sesam och kvalster förekommer i fabriken.

Krav
  • Flytande tal- och läsförståelse i svenska.
  • Van att använda datorn som arbetsverktyg.
  • Du behöver vara öppen för att veckopendla till Rotebro under utbildningsperioden.
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från livsmedelsindustrin.
  • Truckkort A-B.
Om dig

Vi söker dig som är ansvarskännande, noggrann och flexibel, med sinne för ordning och reda. Datorvana krävs då arbetsuppgifterna innebär en hel del databehandling och dokumentering i kundens affärs- och produktionssystem. Vidare har du en positiv attityd och är initiativtagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom livsmedelsindustrin.

Om anställningen
  • Placeringsort: Rotebro, utanför Stockholm. Därefter Mölndal.
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid. Tvåskift, dagskift kan förekomma.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning hos Santa Maria med goda chanser till fast anställning.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Santa Maria och Risenta är en del av den familjeägda finska livsmedelskoncernen Paulig Group, som har inriktning på kaffe, internationella matkoncept, smaksättning och naturlig hälsa. I Paulig Group Sverige ingår förutom Risenta och Santa Maria, även Gold & Green.