Redovisningsekonom till IQVIA

Redovisningsekonom till IQVIA

Om Företaget
IQVIA is a leading provider of information, innovative technology solutions and contract research services dedicated to using analytics and science to help healthcare stakeholders to find better solutions for their patients. IQVIA has approx 55,000 employees in 100+ countries around the world.


Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos oss ingår du i ett nordiskt financeteam om 8 personer och du rapporterar till redovisningschefen för Norden. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med de danska enheterna såsom löpande redovisning, bokslutsarbete, moms- och skatteredovisning, avstämningar, rapportering till myndigheter. Du kommer även att vara huvudansvarig för revisionsarbetet för de danska bolagen, samt se till att interna processer och policys efterföljs. I denna roll kommer du också vara delaktig i intern rapportering för samtliga nordiska bolag.

Bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, och att du har arbetat som redovisningsekonom några år. Vi arbetar i SAP, så har du erfarenhet från det är det självklart positivt. Du är van vid att arbeta i Excel. Vi verkar i en internationell miljö så vana av att kommunicera i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är trygg i din kunskap, noggrann och ansvarstagande. Som person är du driven och är van vid att arbeta självständigt. Du är bra på att prioritera och är inte rädd för att ta för dig. Du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen både i Norden men även internationellt så du är en kommunikativ person. Att hålla deadlines och att hjälpa till där det behövs är en självklarhet för dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.