Redovisningsansvarig till Salinity

Redovisningsansvarig till SalinitySalinity - experter på salt sedan 1830
Salt är vår passion. Tack vare vår kunskap, engagemang, erfarenhet och vårt sikte inställt på framtiden, förädlar och distribuerar vi högkvalitativa saltprodukter till en global marknad. Vi fokuserar på fem huvudområden; livsmedel, vägunderhåll, lantbruksutveckling, industriprocesser och vattenavhärdning. Vi är en internationell koncern med en omsättning strax under 600 milj. Besök oss på www.salinity.se för mer information.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en redovisningsansvarig till vårt kontor i Mölndal. Du kommer att tillhöra ett team på sju personer. Du kommer främst att arbeta med bokslut; månads-, kvartals- och årsbokslut. Du arbetar med kassaflödesanalys, resultat- och balansräkning, koncernmellanhavanden, avstämningar och budgetuppföljning. I din roll ingår även att vara kontaktperson i revisionsarbetet samt rapportering till myndigheter.

Bakgrund
Vi tror att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi gärna med inriktning redovisning samt att du har några års erfarenhet av liknande uppgifter. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar. Har du tidigare erfarenhet från koncernredovisning eller har arbetat i producerande verksamhet ser vi det som positivt. Du har ett stort intresse för affärssystem och är vass i Excel.

Du är en driven, flexibel och effektiv person. Du är självgående och trygg i din kunskap. Vidare är du en positiv, glad och social person. Vi arbetar tätt tillsammans och du trivs med att tillhöra ett team men är van vid att arbeta självständigt med dina uppgifter. Som person lever du upp till våra värdeord: Samarbetande, Ansvarsfull, Lösningsorienterad och Trevlig.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på 031-333 54 77. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 22 april 2019.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.