Junior Utvecklare IoT och inbyggda system

Junior Utvecklare IoT och inbyggda system

Syntera är ett konsultbolag som utvecklar elektronik med tillhörande mjukvara vilken ingår som en del av våra kunders produkter. Idag kommunicerar merparten av elektroniken med appar och molntjänster vilka vi också utvecklar. Vi har lång erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt kunskap att snabbt och kostnadseffektivt utveckla produkterna. Vår vanligaste roll är helhetsåtagande för små och medelstora företag inom industrin. Vi är ett mindre företag beläget i Mölndal som avser att växa i takt med marknaden.

Läs gärna mer om oss på www.syntera.se

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för teknik och hårdvaruutveckling? Söker du dessutom en roll där du får vara med från idé till färdig produkt? Syntera utökar nu sitt team av utvecklare och söker dig som vill påbörja eller fortsätta din karriär hos dem!


Om tjänsten
Hos Syntera kommer du att delta i företagets utvecklingsprojekt och ta fram mjukvaran för inbyggda system samt skapa molntjänster och appar som interagerar med produkterna. Du kommer också att vara delaktig i systemerings-processen samt vid test och verifiering i samband med systemintegration i kundens produkt. Du kommer att arbeta nära erfarna kollegor vilket ger dig möjlighet att utvecklas inom din profession. Främst sker arbetet i Synteras lokaler men det kan också hända att du med tiden kommer sitta ute hos kund i vissa projekt.

Då kunderna återfinns inom en lång rad branscher kommer du få insyn i och erfarenhet av många olika teknikområden som arbetet gränsar till. Synteras ambition är att du ska utvecklas och få en bred kunskaps- och erfarenhetsbas som hjälper dig att tackla olika tekniska utmaningar och på sikt växa in i en roll där du blir en viktig och uppskattad partner till våra kunder.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckling av inbyggda system i C
  • Framtagning av molntjänster (Azure och AWS)
  • Apputveckling för Android och iOS
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse och som stimuleras av att lära dig nya saker. Du är en duktig problemlösare som vill följa arbetet från första idé fram till färdig produkt och vi ser det som positivt om du med tiden vill ta ett växande ansvar i den här processen. Du behöver relevant utbildning på högskolenivå eller högre och har kunskap om hårdvarunära utveckling i C såväl som erfarenhet av objektorienterad programmering i exempelvis Java, C# eller C++. Har du hunnit skaffa dig erfarenhet från arbetslivet kan detta vara meriterande men intresse och engagemang väger minst lika tungt. Då du på sikt förväntas arbeta mer och mer självständigt är det viktigt att du kan driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du vill samarbeta med och dela med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt behärska svenska. Vi ser gärna att du har körkort men detta är inget krav.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på telefon: 031-333 54 84.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.