Business Controller till internationellt bolag

Business Controller till internationellt bolag

Till vår kund söker vi nu en Business Controller för ett uppdrag på cirka 7 månader. Vi kan erbjuda dig ett spännande uppdrag i en internationell koncern där du får möjlighet att utveckla din analytiska och strategiska förmåga i en roll som ger stora möjligheter att vara med och påverka på ledningsnivå.

Dina arbetsuppgifter
Som Business Controller kommer du ansvara för kontroll och analys av företagets Strategiska Business Units (SBU). Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att delta i månadsbokslut samt konsolidering av bolagets SBU. Du kommer också arbeta med budgetering, prognos, analys samt kostnadsavvikelser. I din roll ingår också att delta delaktig i utvecklingen av olika business case tillsammans med marknadsavdelningen. Du kommer arbeta nära bolagets globala organisation för affärsutveckling och samarbeta med många avdelningschefer med fokus på att maximera företagets ekonomiska resultat.

Vem söker vi?
Vi tror att du som passar för tjänsten har en relevant högskoleutbildning och minst 3 års erfarenhet från arbete som affärsanalytiker eller controller. Vidare är det starkt meriterande om du har erfarenhet från arbete med redovisning. Det mesta av din kommunikation kommer ske på engelska varför det är viktigt att du behärskar språket väl i både tal och skrift. Goda kunskaper i svenska är starkt meriterande. Att du behärskar MS Office och främst Excel väl är en förutsättning för att kunna göra ett fullgott arbete.

Som person ser vi att du har ett professionellt och konsultativt förhållningssätt. Du är duktig på att skapa goda och förtroendefulla relationer och kommunicerar på ett sätt som skapar delaktighet och tydlighet. Uppdraget kräver att du har god organisatorisk och analytisk förmåga. Du är samtidigt drivande, lösningsinriktad och ser möjligheter. Du är lyhörd för verksamhetens behov och har en förmåga att se och sätta in kunskapen i ett sammanhang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund sitter i trevliga lokaler i Mölndal. Uppdraget är tänkt att starta i maj/juni (möjlighet till sommarsemester finns). Vi söker dig som vill arbeta antingen som anställd konsult eller genom ditt egna bolag. Uppdraget förväntas pågå till och med januari 2020.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82.

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte utan skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-04-29.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.