Lagerarbetare till Witre

Lagerarbetare till Witre

Om företaget
Vi söker nu till vår kund en lagerarbetare. Företaget har sina lokaler i Mölndal och är inriktade på arbetsplatsinredning för exempelvis kontor/industri och lager. Arbetstider är kl8-17 och du som söker bör kunna arbeta under hela sommarperioden.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som lagerarbetare så kommer du att arbeta med varierande uppgifter. I arbetsgruppen jobbar de efter ett rotationsschema. Det innebär att du exempelvis ena dagen jobbar med godsmottagning för att dag två jobba med orderplock. Arbetsuppgifterna består främst av sedvanliga lageruppgifter så som godsmottagning, orderplock, utleveranser - packning av varor, lasta lastbilar.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående, tycker om att samarbeta, gillar utmaningar och har hög arbetsmoral. Vi tror att du är en driven person som naturligt sprider god stämning runt dig. Du tar ditt arbete seriöst och har lätt för att lära dig och ta till dig information. Som person ogillar du att stå still och vänta på nästa uppgift, utan söker själv nya uppgifter när du har avslutat något.Du som söker har några års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter samt har goda kunskaper i svenska. Att du har truckkort för A+B är ett krav. Har du tidigare erfarenhet ifrån Navision så är det meriterande. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är 2021-05-30.

Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.