Witre söker nya kollegor till lagret!

Witre söker nya kollegor till lagret!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som lagerarbetare så kommer du att arbeta med varierande uppgifter. I arbetsgruppen jobbar de efter ett rotationsschema. Det innebär att du exempelvis ena dagen jobbar med godsmottagning för att dag två jobba med orderplock. Arbetsuppgifterna består främst av sedvanliga lageruppgifter så som godsmottagning, orderplock, utleveranser – packning av varor, lasta lastbilar m.m.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående, tycker om att samarbeta, gillar utmaningar och har hög arbetsmoral. Vi tror att du är en driven person som naturligt sprider god stämning runt dig. Du tar ditt arbete seriöst och har lätt för att lära dig och ta till dig information. Som person ogillar du att stå still och vänta på nästa uppgift, utan söker själv nya uppgifter när du har avslutat något.
Du som söker har några års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter samt har goda kunskaper i svenska. Att du har truckkort för A+B är ett krav. Har du tidigare erfarenhet ifrån Navision så är det meriterande.

Ansökan
Witre AB samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är 2019-04-30. Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg på 0760-50 20 57

Välkommen med din ansökan!

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi hjälper organisationer med kompetensförsörjning och vi hjälper människor att utvecklas. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor.
Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats, med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare.
Våra kunder finns i de flesta branscher, med tyngdpunkten på större tillverkande företag.