Studenter sökes för arbete inom butik

Rockstile · Försäljning · 28 nov

Om jobbet

Information om företaget

Vår kund Rockstile är återförsäljare av kakel och klinkers. Butiken finns i Mölndal och nu söker de fler butikssäljare som vill arbeta extra vid sidan om studierna.
Rockstile lägger stor vikt vid det personliga bemötandet och här finns gedigen kunskap och stilkänsla.
Med bygg- och plattsättarfirmor i samma hus är det alltid nära till den tekniska kunskapen.
Vill du ha ett roligt och givande extrajobb? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som butiksmedarbetare på Rockstile kommer dina arbetsuppgifter främst att innebära:
  • Hjälpa kunderna i deras val av kakel, klinkers och badrumsinredning
  • Ta fram varor på lagret och packa material
  • Vara behjälplig i kundernas olika frågor
Du kommer att arbeta uppskattningsvis: två eftermiddagar i veckan, samt två lördagar i månaden.

Din profil

Vi söker dig som är studerar på högskola eller universitet med ett genuint intresse för kunder.Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll med kundservice och gärna inom bygghandel eller liknande. Det är också meriterande om du har arbetat i butik.
Som person är det viktigaste att du är trevlig, serviceminded och gillar att hjälpa dina kunder. Du vågar gå fram och rådgiva kunderna i deras olika val.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Lisa Skoglund, 0704-214394

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.